Cuéntame un cuento...

...o una historia, o una anécdota... Simplemente algo que me haga reir, pensar, soñar o todo a la vez, si cabe ..Si quereis mandarme alguna de estas, hacedlo a pues80@hotmail.com..

jueves, abril 16

‘Eztamo casi orientao’

La inmersión del catalán en la vida española causa, en ocasiones, situaciones esperpénticas, en las que lo mejor que puede ocurrir es que el humor se apodere de ellas. Tal es el caso del cruce de cartas que reproducimos bajo estas lineas. La misiva en catalan del consejero del área de juventud del ayuntamiento de Barcelona a la empresa andaluza « Isleña de navegaciòn SA », de Algeciras, creó tal situación que la mejor respuesta fue el humor. La contestación en « andalú » del director de la empresa gaditana no tiene desperdicio.

Ajuntament de Barcelona
Area de joventut i sports

Barcelona, 14 de gener de 1986

Senyors,
Com cada any, l’Area de joventut i sports de l’Ajuntament de Barcelona, editará la revista « Que fem aquest estiu ? », publicaciò que pretén donar ais joves de la nostra ciutat la informaciò necessaria per preparar las seves vacances. A la vegada, es creara un banc de recursos que estará a disposició dels joves que vulguin consultar-lo.
Per aquest motiu, us preguem ens envieu els vostres programes i ofertes el més aviat possible. I com máxim fins a l’i de maig de 1986.
La correspondencia ha d’anar adreçada a :
Centre d’Informaciò e Assesorament per a Joves
C/ Avinyo 7, ppal
08082 Barcelona
Tanmateix, aprofitem l’ocassio per recordar-los que durant tot l’any ens poden enviar tot tipos de activitats i programes que puguin esser d’interés per a joves. Agraint la seva colaboratio, els saludent atentament :
Eric Truño i La Gares
Conseller Regidor de l’area de Joventut i Sports

He aqui la respuesta….

Isleña de Navegación S.A.
S. Consejero Diorector General


Eric Truño i La Gares
Conseller Regidor de l’area de Joventut i Sports
Ajuntament de Barcelona

Agesira Mare, (Cai)
24 d’Enero 1986
Zeñó:
He recibío zu carta de fesha catorse der corriente me d’enero.

Nó ha sío una jartá de difisi enterarno de lo susedío, y má o meno eztamo cazi orientaó.
Lo que toavía no z’entiende der tó é lo de « Que fem aquest estiu ? » y ezo no lo podemos conchabá. En cuatito lo zepamos le contestaremo con musho arte.

Ea, zeñoré, quedar con Dió
Fdo : Juan Luis Bandres Guerrero

Etiquetas: